Veebiloeng

Loengus räägime lemmikloomatoitude ümber keerlevatest müütidest ja valefaktidest. Mis on tõsi, mis on eeldatud väärtus, millised on turunduse suunad, salanipid ja tänapäeva trendid.

Eelregistreerimine: info@samojeed.ee
Osalustasu 10€.
Eesti Samojeedi Tõuühingu liikmetele 5€.
Osalustasu palume tasuda Eesti Samojeedide Tõuühingu arveldusarvele: EE591010220060700013
Selgitus: Loeng 8.12.2021, osaleja nimi.

Loeng kestab hinnanguliselt 2 tundi. Eelnevalt saab küsimused saata info@samojeed.ee, küsimusi saab esitada ka loengu ajal.
Link loengule sisenemiseks saadetakse teie meiliaadressile loengu toimumise päeval hiljemalt kell 18. Soovitame osaleda laua- või sülearvutiga.

Julija Abram lühitutvustus:


Ma lõpetasin Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini eriala 2011 aastal tehes seejuures poole kohaga tööd ühe toidubrändiga. Töötasin antud toidubrändi müügi- ja turundusjuhina üle 4 aasta, pärast mida jäin lapsehoolduspuhkusele. Alates 2018 töötan ühe teise toidubrändiga olles selle tootejuht.
Kõlab juba kahtlaselt, eks, et „mis unga-punga juttu see tšikk hakkab mulle rääkima, raudselt mingit müügipropagandat!“
Jah, minu kogemused on olnud väga müügi ja turunduse kesksed ja see teebki minu jagatava info väärtuslikuks ja ainulaadseks! Oma tootejuhtimise töös puutusin igapäevaselt kokku Eesti erinevate loomakliinikute ja loomaarstide-abilistega, kellele pidin oma toodet tutvustama. Intrigeerivad küsimused loomaarstidelt panid mind rohkem huvituma ja süvitsi uurima lemmikloomade toitumisega seotud teemasid. See oli hetk, mil mind tabas „ahhaa“-effekt! Ma avastasin, et lemmikloomade toitumise maailm on natuke sügavam, kui ma seni olin arvanud. Kastsin varba vette ja sukeldusin täielikult!
Sellest ajast peale olen ikka ja jälle leidnud ennast toitumisteemalistelt rahvusvahelistelt koolitustelt eesmärgiga õppida, mõista ja koolitada iseennast lemmikute toitumise valdkonnas, et jagada omandatud teadmisi kodumaalastega. Väga palju infot on inglise keeles ja see info ei ole kõikidele kättesaadav – püüan olla sild kahe maailma vahel.
Tootejuhina jätkasin oma karjääri lemmikloomade toitumise valdkonnas otsides väljakutseid, mis ühendaks just selle, mis mind huvitas – inimestega suhtlemise ja lemmikloomade toitumise. Oma viimase 3,5 aastaga olen pidanud loenguid lemmikloomatoodete kaupluste töötajatel, loomaarstidele ja -abilistele nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. Ma kirjutan artikleid, teen informatiivseid videosid, telesaadete esinemisi ja loenguid lõpptarbijatele. Teemadeks ikka lemmikloomad ja nendega seonduv – enamasti toitumisalane.
Ma olen olnud aastaid aktiivne liige Eesti Väikeloomaarstide Seltsis (s.h 6 a revisjoni komisjoni liige), selle aasta veebruaris valiti mind antud seltsi presidendiks ja Eesti esindajaks FECAVAS (rahvusvaheline väikeloomaarstide organisatsioon). Olen üks kaaskorraldajatest iga-aastasel Veterinaarmeditsiini konverentsil ja toimetan riigi tasandil esindamaks Eesti väikeloomaarste ja nende vajadusi.